Verbouwing restaurant Nieuwegein

Home / / Verbouwing restaurant Nieuwegein

Projecten

02_1112
06_1088
10_1053
12_1021
14_991
20_901
18_939

Eind december 2015 hebben wij de opdracht gekregen voor de verbouwing en uitbreiding van een restaurant te Nieuwegein. Vanwege het toenemende multifunctionele gebruik, was met name het ‘algemene’ gedeelte van de centrum van onvoldoende omvang. Alle zalen en ruimten, sloten aan op een hele kleine ontvangsthal, balie en restaurantdeel.
Om dit op te lossen werd aan de voorzijde een compleet nieuwe restaurantzaal bijgebouwd, gecombineerd met een ruime, hoge, transparante ontvangsthal/entree. Hierin krijgt ook de receptie haar nieuwe onderkomen.
De bestaande restaurantzaal lag een beetje “in de schaduw” van de nieuwe restaurantzaal en krijgt daarom een te openen glasdak. Veel licht en direct contact met buiten. Naast dit glasdak is de bestaande restaurantzaal in het geheel gerenoveerd en is voorzien van geheel nieuwe afwerkingsmaterialen.
De kleinste, achterste restaurantzaal blijft gehandhaafd zoals deze nu is, maar wordt geüpgraded.
Vanwege aangescherpte regelgeving worden de keuken, spoelkeuken, voorraadmagazijn en koeling aangepast en deels gerenoveerd.
Dit alles wordt zo uitgevoerd dat het centrum zo optimaal mogelijk kan functioneren. Het restaurant is opgeleverd.

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten