66 nieuwbouwappartementen Zuivelstraat Veenendaal

Home / / 66 nieuwbouwappartementen Zuivelstraat Veenendaal

Projecten

zuiv03
zuiv02
zuiv04
zuiv01

07-01-2019 – 66 nieuwbouwappartementen aan de Zuivelstraat in Veenendaal

Frank van Woerden Vastgoed verkoopt 66 appartementen aan de Veenendaalse Woningstichting en wij mogen dit bouwen!

Het project bestaat uit 66 appartementen inclusief parkeerplaatsen op eigen terrein. Hiervan zijn 42 appartementen zorgappartementen welke in gebruik zullen worden genomen door zorgverlener Philadelphia en 24 sociale huurwoningen.

De hoogwaardige nieuwbouwappartementen zijn gelegen nabij het centrum. Het appartementencomplex heeft 6 bouwlagen met driekamerappartementen. Ieder appartement beschikt over een privé buitenruimte en een externe berging. Mies architecten uit Ede Gld. tekende voor het ontwerp. De turn-key realisatie is overeengekomen met woningbouwer Frank van Woerden Bouw B.V. uit het Utrechtse Veenendaal. De werkzaamheden zijn al begonnen en de oplevering wordt verwacht medio 2020.

Bouw Zuivelstraat bereikt hoogste punt.

20-09-2019- Lokale ontwikkelaar en bouwer Frank van Woerden Bouw, gespecialiseerd in woning- en scholenbouw, organiseerde vrijdag 20 september een feestelijke bijeenkomst voor de koper, huurders, bewoners en gemeente voor het bereiken van het hoogste punt van appartementengebouw Zuivelstraat in Veenendaal.

Na een dankwoord aan alle bouwers en de betrokkenen werd door Wethouder Stroobosscher, Digna Hagoort (Philadelphia), Jan Blankespoor (Veenendaalse Woningstichting) en Kees van Vreeswijk (Frank van Woerden Bouw BV) de officiële handeling verricht door het plaatsen van een bouwplaat.

Het uit 4 en 6 woonlagen bestaande complex biedt ruimte aan 66 appartementen. Hiervan  worden er 42 verhuurd aan Philadelphia, een landelijke zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij ondersteunen in wonen en werken. 24 appartementen worden door de Veenendaalse Woningstichting verhuurd.

De oplevering is naar verwachting in april 2020.


28-02-2020- Update

11-05-2020- Eindresultaat

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten